Ketamine kopen

$290.00$6,500.00

SKU: N/A Category:

Ketamine kopen

Mogelijkheden tot het ketamine kopen zijn online bij een online apotheek of bij een arts. Bij ons heeft u echter GEEN recept nodig en kunt u ZONDER recept uw Ketamine kopen.

Narcosemiddel

Door ketamine te gebruiken als narcosemiddel worden mensen in een diepe slaap gebracht. In sommige gevallen krijgen patiënten tijdens het bijkomen last van hallucinaties. Het grote voordeel t.o.v. andere narcosemiddelen dat keta niet je hartslag onderdrukt. Het is een populair en veilig narcose middel in ziekenhuizen. Soms kan het ook als medicijn toegediend worden buiten het ziekenhuis. Hier gaat het dan wel om een hele lichte dosis dat je nog wel wakker bent maar de pijn wel wordt onderdrukt. Het kan ook worden gebruikt als pijnstiller omdat het zenuwpijn en pijn bij ziektes kan onderdrukken.

Ketamine drugs

Bij het gebruik als drugs zijn mensen opzoek naar de hallucinaties. Met als doel geestelijke bewustzijn van het lichaam scheiden. Dit effect is te vergelijken met dat van lachgas.

Bij het snuiven van de drugs werkt het middel binnen 5 tot 15 minuten. De effecten kunnen tot 2 uur aanhouden.
De doseringen van ketamine is onder te verdelen in orale dosis en nasale dosis. De orale dosis van ketamine wordt genomen door middel van een capsule die men inslikt. De nasale dosis van keta houdt in dat het middel door de neusgaten wordt opgesnoven.

Orale dosis van ketamine

Bij orale dosis is de ketamine werking anders dan wanneer men dit snuift. Ook met de orale inname duurt het stukken langer voordat het begint te werken. De werking van keta vindt meestal plaats na 20 – 45 minuten na inname

Lage dosering bij orale inname.
Voor de orale dosering moet men ook meer gebruiken om hetzelfde effect te krijgen in vergelijking met de nasale dosering. Een lage dosering bij oraal gebruik wordt gezien tussen de 75mg en 150mg
De gebruikelijke dosis van ketamine dat oraal wordt toegediend ligt tussen de 150mg en 250mg

Hoge dosering bij orale inname van ketamine.
Een hoge dosering van keta, oftewel ketamine wordt gezien van 250mg – 350mg. Dit wordt sterk afgeraden door experts. Wanneer men teveel ketamine heeft genomen kan men in een K-hole raken

Nasale dosis van ketamine

De Nasale dosis werkt de ketamine meestal direct al na 5 – 15 minuten na inname.

Lage dosering bij nasale dosis
Wanneer er iemand keta toedient door middel van de nasale dosis wordt er geadviseerd om te starten tussen de 25mg en 75 mg. Dit is een lichte startende dosis om zich bewust te kunnen worden van de werking.

Hoge dosering bij nasale dosis
Met ketamine oftewel keta, pak je snel een te hoge dosering. Een hoge dosering wordt gezien vanaf 100+mg. vanaf 150mg is het een uitermate hoge dosering, dit wordt sterk afgeraden wanneer men geen ervaring heeft met ketamine. Men kan namelijk dan in een K-Hole belanden.

Overige risico’s

 • Erg angstig worden en een bad trip krijgen.
 • Hevig gebruik kan geheugenproblemen opleveren (2).
 • Ketamine verdooft. Hierdoor voel je geen pijn; je kunt je daarom verwonden zonder dat je het merkt.
 • Verminderde spiercoördinatie: geeft een grotere kans op vallen en verwondingen.
 • Misselijk worden en overgeven. Als je je niet meer kan bewegen en op je rug ligt, ontstaat het gevaar te stikken in je eigen braaksel. Om overgeven te beperken, moet je daarom zeker 3 uur niets eten voordat je ketamine neemt.
 • De combinatie van ketamine met downers als alcohol of GHB kan leiden tot bewusteloosheid en ademhalingsonderdrukking. De combinatie met stimulantia zoals amfetamine of cocaïne kan riskant zijn voor mensen met hart- en vaatziekten.
 • Voor mensen die aanleg hebben om psychotisch te worden, kan ketamine een trigger zijn voor een psychotische episode.

Risico’s beperken

De risico’s kunnen beperkt worden als je:

 • Niet gebruikt als je je niet goed voelt en psychische en/of lichamelijke problemen hebt.
 • Alleen gebruikt in een vertrouwde en veilige omgeving.
 • Niet op straat gaat en niet deelneemt aan het verkeer.
 • Niet alleen gebruikt en ervoor zorgt dat er altijd iemand bij is die nuchter is en je in de gaten kan houden.
 • Ketamine niet combineert met andere drugs.
 • Niet te vaak en teveel gebruikt.

De wet

Ketamine valt onder de Geneesmiddelenwet en mag alleen verstrekt worden door artsen.

 

Ketamine Kopen

25grams, 50grams, 100grams, 250grams, 500grams, 1kg